Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield Heroes

Nytt Battlefield annonsert!

Battlefield Heroes er tittelen...!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ikke bare ble jeg litt overrumplet over denne pressemeldingen fra EA, men jeg ble enda mer overrumplet over at spillet som er under utvikling også blir gratis. Det vil si at i løpet av sommeren vil du kunne laste ned Battlefield Heroes gratis ned til din PC.

Spillet utvikles av samme gjengen som utviklet Battlefield 1942 og Battlefield 2 og dette spillet vil være noe helt annerledes enn det vi er vant med. Ikke bare vil det bli lagt til mer humor, men det vil også bli et spill som i aller høyeste grad ligner det überpopulære Team Fortress 2 og det kan vi ikke klage noe på. Med en tegneserieaktig look vil Battlefield Heroes ta oss med til en slagmark hvor spillet inneholder et paringssystem som sørger for at spillere med likt nivå blir satt opp sammen for å få jevnere og mer spennende kamper. Med morsom tegneserieaktig grafikk vil DICE og EA kapre spillere som via EA nye businessmodell bygger på gratis nedlastningsbare spill tjener penger på reklamer i spill.

Battlefield Heroes vil være lett å spille og gjennom robuste figurtilpasninger vil man kunne bygge opp sin egen soldat som igjen kan erobre verden for sine føtter. Om man ønsker det, kan man bruke timer på å bygge opp den soldaten man vil ha, mens de som vil komme kjappest mulig i gang med kampen, starte opp med det samme.

"Vi gikk en ny vei med dette Battlefield-spillet da vi valgte tegneseriegrafikk og gameplay," sier Ben Cousins, Senior Producer hos EA DICE og fortsetter "Her finnes noe for alle typer spillere - det være seg harde fans av Battlefield eller tilfeldige spillere. Med den nye onlinemodellen vil vi fortløpende legge til nytt innhold for å holde spillet ferskt og for å engasjere spillerne, samtidig som spillerfeedback integreres i realtid. Som spillutvikler er dette en kul ny måte å lage spill på"

Med alt dette sagt så vil vi oppleve et levende spill som oppdateres jevnlig med nytt innhold samt og jeg som fra før av elsker Battlefield 2 og Battlefield 2142, gleder meg stort til å se hva DICE og EA har å tilby oss sultne gamere. En annen ting er også hvordan rankingsystemet er oppbygd, for i de andre Battlefield-spillene fungerer dette perfekt.

Som tidligere skrevet har Battlefield Heroes fått en lansering som sier i løpet av sommeren og ønsker man mer info, ja så er det bare å klikke seg inn på linken nedenfor:

Battlefield Heroes - offisielle nettside

Battlefield Heroes

Relaterte tekster

0
EA legger ned fire gratisspill

EA legger ned fire gratisspill

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For et par år økte populariteten til gratisspill, også kjent som freemium-spill eller free-to-play-spill, vesentlig på forholdsvis kort tid. Som følge av suksesser som...Loading next content