Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Heavy Rain

Nytt David Cage-spill på GDC

Det hemmelige prosjektet skal avsløres

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Årets Game Developers Conference skal avholdes fra 5. til 9. mars og blant deltagerne på messen finner vi Heavy Rain-utvikleren Quantic Dream med David Cage i spissen.

På deres program står avsløringen av selskapets neste prosjekt, et spill vi har ventet på lenge uten å ha blitt servert allverden av informasjon.

Heavy Rain ble for øvrig vist frem under liknende omstendigheter, gjennom en teknisk demo på nettopp GDC-messen. Selve annonseringen kom først på E3, men man dannet seg likevel et slags bilde av hva spillet gikk ut på.

Vi krysser fingrene for at historien gjentar seg.

Kilde: Develop.

Heavy Rain
Slik så Heavy Rain ut første gangen det ble vist frem.

Relaterte tekster

5
Heavy Rain til PS4Score

Heavy Rain til PS4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mange mener Quantic Dream satte en ny standard for historier og motioncapture med originalen. Vil den nye generasjonen la seg imponere?

Heavy Rain MoveScore

Heavy Rain Move

ANMELDELSE. Skrevet av Line "Hermine" Fauchald

Nyårets mest innovative spillopplevelse er en av fanebærerne for Sonys nye bevegelsekontroll. Heavy Rain er allerede et toppspill, men har det blitt bedre? Line-Hermine har dommen.

0
GR Live spiller Heavy Rain

GR Live spiller Heavy Rain

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Alle dere som er tilhengere av Quantic Dreams spesielle, men gode, Heavy Rain på Playstation 3, har nå en mulighet til å finne ut hvordan spillet tar seg ut på dagens...

0
Kommer Quantic Dream Collection i 2016?

Kommer Quantic Dream Collection i 2016?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Quantic Dream skal slippe en samling kalt Quantic Dream Collection til Playstation 4, og nå har denne dukket opp på sidene til den franske delen av nettbutikken Amazon....Loading next content