Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead or Alive Xtreme 2

Nytt Dead or Alive Xtreme på vei, men bare i Japan

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Hvis du har hørt om Dead or Alive Xtreme-serien vet du at den ikke handler om fighting. Den handler ikke om volleyball heller, selv om det er sporten som primært spilles. I realiteten handler nemlig serien først og fremst om naken hud, pupper og rumpe.

HQ

På bakgrunn av dette har serien alltid vært kontroversiell og gjenstand for endel kritikk, men det hindret ikke utvikler og utgiver Temco i å starte arbeidet med et nytt spill i serien. De har nemlig nå annonsert Dead Or Alive Xtreme 3 til det japanske hjemmemarkedet.

Det skjedde under arrangementet "DOA Festival", og siden på DoA-seriens ofisielle Facebook-side. Der kommer det også frem at spillet skal slippes eksklusivt for det asiatiske markedet:

- It's still very early in development so we can't give more details, but I want to announce today that we are making the game, sier produsent Yosuke Hayashi i en kort kommentar.

Det er altså heller tvilsomt om spillet vil finne veien til både breddegrader. Skuffet?

Kilde: Polygon.

Dead or Alive Xtreme 2

Relaterte teksterLoading next content