Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Digimon Story: Cyber Sleuth

Nytt Digimon-spill kommer til vesten

Digimon Story: Cyber Sleuth skal lanseres i Nord-Amerika og Europa

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter stor etterspørsel fra sosiale medier og en underskriftskampanje på change.org har Namco Bandai bestemt seg for å slippe eventyrspillet Digimon Story: Cyber Sleuth i vesten til neste år.

Spillet, der du spiller som en gutt eller jente som kan reise mellom Digimon-verden og den virkelige verden, har blitt godt mottatt i Japan, og fikk to 8'ere og to 9'ere fra det japanske magasinet Famitsu (som gir fire karakterer på en skala fra 1 til 10).

Det er foreløpig usikkert på om det er snakk om noe mer enn en nedlastbar utgave av spillet, men vi skal sørge for å holde dere oppdatert.

Digimon Story: Cyber Sleuth

Relaterte tekster

1
GRTV: Digimon Story: Cyber Sleuth-intervju

GRTV: Digimon Story: Cyber Sleuth-intervju

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gamereactors Kathrine møtte spillskaper Kazamasu Habu og samtalen handlet om Digimon Story: Cyber Sleuth. Digimon gjør nå et comeback, og vi fikk vite mer om hvordan...

2
Nytt Digimon-spill kommer til vesten

Nytt Digimon-spill kommer til vesten

NYHET. Skrevet av Tomas Veiden

Etter stor etterspørsel fra sosiale medier og en underskriftskampanje på change.org har Namco Bandai bestemt seg for å slippe eventyrspillet Digimon Story: Cyber Sleuth i...Loading next content