Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Age of Conan: Unchained

Nytt fra Age of Conan

Dette ser søren meg lekkert ut...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Jeg blir mer og mer imponert over dette spillet og for hvert screen jeg får tilsendt fra Funcom, jo mer sikler jeg. Jeg kan ikke for utdypt nok hvor mye jeg gleder meg og etter disse fire screenshots blir ikke lengselen noe mindre.

Den 20. mai er det klart for å dra på utforskning i den eventyrlige verden til Conan og undertegnede håper inderlig at spillet virkelig blir lansert da og ikke opplever flere utsettelser, for det tåler ikke spillhjertet mitt nå etter denne runden med nye flotte screenshots...

Age of Conan: Unchained
Age of Conan: Unchained
Age of Conan: Unchained
Age of Conan: Unchained

Relaterte tekster

Age of Conan: Hyborian AdventuresScore

Age of Conan: Hyborian Adventures

ANMELDELSE. Skrevet av Berit Ellingsen

Norges største spillprosjekt noensinne. Berit har meldt flytting til Hyboira, og gir deg her sin dom over Funcoms brutale rollespill. Les hele anmeldelsen innenfor!Loading next content