Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tiberium

Nytt fra Tiberium

Neste Command & Conquer...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I dag har jeg den glede å presentere noen skjermiser fra det kommende og meget etterlengtede Command & Conquer: Tiberium som lanseres til PS3, Xbox 360 og PC i slutten av året. Spillet tar deg med til en verden hvor kampen om Tiberiumet er stor og hvor alt gjøres for å få full kontroll på det. Men menneskene er ikke alene om denne interessen for dette unike stoffet. Noen utenomjordiske har lagt sin elsk til deg og de har invadert planeten vår. Hvem vil vinne kampen er opp til deg som spiller.

HQ

Jeg har også en del spørsmål til selve spillets oppbygning. Hvor stort vil områdene bli, vil det bli linjært, vil det bli like fritt som Crysis, kan ta i bruk kjøretøyene som finnes i Command & Conquer-universet, vil det finnes en god multiplayer-del og gjør det det, vil den få samme oppbygning som EA og DICE Battlefield, eller kanskje blir den på lik linje som Halo 3. Dette er bare noen av spørsmålene jeg har og nå gleder jeg meg virkelig stort til å kunne slå kloa i en spillbar versjon.

Hva med deg?

Tiberium
Tiberium
Tiberium
Tiberium
Tiberium
Tiberium
Tiberium
Tiberium
Tiberium
Tiberium
Tiberium
Tiberium
Tiberium
Tiberium
Tiberium
Tiberium

Relaterte teksterLoading next content