Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield Play4Free

Nytt gratis Battlefield på vei

Bad Company 2 og Battlefield 2 - i ett

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts annonserte i dag et nytt utskudd på Battlefield-treet, og et gratis et sådan. I motsetning til tegneserie-aktige Battlefield: Heroes - som også er gratis - er Battlefield Play4Free i samme visuelle stil som resten av Battlefield-serien.

Spillet kombinerer de mest populære brettene fra Battlefield 2 med forskjellige klasser og våpen fra Battlefield: Bad Company 2, i tillegg til å røre det sammen med kjøretøy, enorme slagmarker og nettspill for opp til 32 deltakere.

Blant kjøretøyene finner vi blant annet angrepshelikopteret Mil Mi-28, kampflyet F35 VTOL og den stødige russiske stridsvognen T-90. Battlefield Play4Free blir lansert på nyåret, men allerede nå kan du signere deg opp til den lukkede beta-testingen på www.battlefield.play4free.com.

De første bildene ser du nedenfor.

Battlefield Play4Free
Battlefield Play4Free
Battlefield Play4Free
Battlefield Play4Free

Relaterte teksterLoading next content