Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Civilization V

Nytt innhold til Civilization 5

Kryp ned i sivilisasjonens vugge

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sulten på Civ? Firaxis har laget mer nedlastbart innhold til Civilization V som omfatter fire nye og autentisk utformede kart. Pakken heter Cradle of Civilization og inneholder brett med fokus på Sentral-Amerika, Asia, Middelhavet og Mesopotamia.

Disse fire kartene kan enten kjøpes enkeltvis eller samlet, men bemerk at Mesopotamia-kartet allerede medfølger i Deluxe-utgaven av spillet. Kikk innom Steam for pris og detaljer. Bilder av brettene finner du nedenfor (klikk på hvert enkelt bilde for å forstørre).

Civilization VCivilization VCivilization VCivilization V

Relaterte tekster

5
Civilization V: Brave New WorldScore

Civilization V: Brave New World

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Den Industrielle Revolusjonen har kommet til Civilization V, og med seg har den en total renovasjon av det kulturelle og politiske systemet. Vi har spilt Brave New World.

1
Spill Civilization V gratis på Steam

Spill Civilization V gratis på Steam

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I påvente av Civilization: Beyond Earth har utvikler Firaxis funnet noe du kan gjøre slik at du ikke blir gal av å vente, nemlig Civilization V. Hvis du ikke eier det...Loading next content