Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Left 4 Dead 2

Nytt Left 4 Dead 2-kart i beta

Bli med og test Cold Stream

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valve har meddelt at den neste nedlastbare tilleggspakken til Left 4 Dead 2, som går under navnet Cold Stream, nå er inne i beta på PC og Mac. Nyheten ble meldt på spillets offisielle blogg.

Cold Stream-kampanjen var opprinnelig en brukerskapt kampanje av modderen Matthew Lourdelet. Valve ble imidlertid så imponerte over arbeidet hans at de inviterte til et samarbeid slik at Cold Steam kunne bli en offisiell kampanje.

På bloggen forklarer Valve at de har inkludert kampanjen i systemet for feilrapportering innad i spillet, og at forslag og tilbakemeldinger tas imot på spillets offisielle forumsider.

Videre forklares det at denne betaen kun kommer til PC/Mac-versjonen av spillet. Dette gjelder imidlertid ikke den ferdige utgaven av kampanjen, som blir med i en kommende nedlastingspakke til både Xbox 360, PC og Mac.

Tidligere har Valve gitt ut sine nedlastingspakker gratis til PC- og Mac-spillere, mens Xbox 360-spillere ha måttet ofre noen kroner.

Om dette også blir tilfellet med den neste pakken vites foreløpig ikke. Valve vil heller ikke avsløre noe tidspunkt for når denne blir klar.

Left 4 Dead 2
Left 4 Dead 2
Left 4 Dead 2
Left 4 Dead 2

Relaterte tekster

Left 4 Dead 2Score

Left 4 Dead 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har sittet klistret foran skjermen og sendt fryktelige gloser i ørene på venner mens han testet den omstridte oppfølgeren til Left 4 Dead.

2
Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

Left 4 Dead 2-sensur oppheves i Australia

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I Australia er de et par hakk strengere når det kommer til vold i dataspill for voksne enn her på den andre siden av kloden. Jo blodigere spillet er, jo større er...Loading next content