Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 4

Nytt livstegn fra Mass Effect 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For ett og et halvt år siden avslørte Bioware endelig at vi kommer til å få et nytt Mass Effect, som vanligvis omtales som Mass Effect 4 (selv om det ennå ikke har en tittel), mens noen velger å kalle det Mass Effect 5 på grunn av Mass Effect: Andromeda.

Vel, uansett hva det blir så virker det som om premierevisningen av det ikke bare er en fjern drøm lenger, fordi å bekrefter Bioware at spillet har forlatt pre-produksjonsfasen og gått inn i tidlig utvikling:

"There's also the next game in the Mass Effect universe, which is now early in development. It's going to be a while before we can talk about it in more detail, but we can't wait to show you what we're working on!"

Kort sagt betyr det at de nå begynner å designe faktisk gameplay og ikke bare holder på med planlegging. Det kan ta minst et par år før spillet kommer, men nå er vi bare glade for å høre at utviklingen går fremover og ikke ser ut til å stå fast i et utviklingshelvete som Andromeda gjorde.

Mass Effect 4

Relaterte tekster

0
Nytt livstegn fra Mass Effect 4

Nytt livstegn fra Mass Effect 4

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

For ett og et halvt år siden avslørte Bioware endelig at vi kommer til å få et nytt Mass Effect, som vanligvis omtales som Mass Effect 4 (selv om det ennå ikke har en...

4
Mass Effect 4 viser mystisk bilde

Mass Effect 4 viser mystisk bilde

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Forrige desember fikk vi endelig traileren som bekreftet at Bioware er godt igang med arbeid på et nytt Mass Effect som skal gjenforene oss med en rekke kjente fjes fra...Loading next content