Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Brotherhood

Nytt om Brotherhood-utvidelsen

Mer om The Da Vinci Disappearance

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft slapp nettopp mer informasjon rundt den første utvidelsen til Assassin's Creed: Brotherhood. Pakken heter The Da Vinci Disappearance, og har fler tilføyelser til både en- og flerspillermodusen.

I kampanjen skal vi redde Leonardo Da Vinci fra en hemmelig kult, som har et underliggende mål om å endre på menneskeheten. Ezio blir nødt til å oppspore en rekke objekter for å finne igjen sin kunstnervenn, og det nye oppdraget byr på hele to nye funksjoner og omgivelser.

Utvidelsen har også en ny bane, fire figurer og to spilltyper til flerspillerdelen av spillet. Pakken kommer i begynnelsen av mars, og har fått en bekreftet pris på 800 Microsoft Points. PSN-prisen vil etter all sannsynlighet ligge på samme nivå.

Assassin's Creed: Brotherhood

Relaterte tekster

Assassin's Creed: BrotherhoodScore

Assassin's Creed: Brotherhood

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Ubisoft har finpusset knivene og hentet frem pistolene - Ezio er tilbake, og det med en skokk krigslystne tilhengere. Her er vår anmeldelse...Loading next content