Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed II

Nytt prosjekt fra Ubisoft

Ikke spillrelatert, ifølge UbiWorkshop

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisofts kreative drivhus, UbiWorkshop, har annonsert sitt arbeid med et par hemmelige prosjekter via Twitter. For å erte oss har de også sluppet en Assassin´s Creed-relatert tegning som visstnok ikke har noe som helst å gjøre med det kommende spillet Assassin's Creed: Brotherhood, dette i en dialog med VG247.

Bildet ser ut til å illustrere en egyptisk leiemorder satt til en pyramidal bakgrunn. Om denne illustrasjonen er laget i sammenheng med en tegneserie eller film vites ikke, men trendene i tiden tilsier sterkt det førstnevnte (Dead Space, World of Warcraft, Infamous).

Assassin's Creed II

Relaterte tekster

Assassin's Creed IIScore

Assassin's Creed II

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har slått seg sammen med Leonardo da Vinci i jakten på hevn i Ubisoft Montreals etterlengtede oppfølger.

0
Assassin's Creed II er gratis på PC

Assassin's Creed II er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft er et av selskapene som var først ute med å hjelpe folk i denne spesielle tiden ved å gi bort noen ganske gode spill helt gratis, noe de har tenkt å fortsette...

Stor Assassin's Creed-quiz

Stor Assassin's Creed-quiz

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

Det er på tide med en ny utfordring i Assassin's Creed The Challenge, og denne gangen er det snakk om en quiz. Skriv inn dine svar i kommentarfeltet, så finner vi frem...Loading next content