Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Resident Evil: Operation Raccoon City

Nytt Resident Evil, mon tro?

Nye rykter om Video Game Awards

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne måneden dukket det opp rykter og informasjon om et nytt spill i Resident Evil-serien, kalt Resident Evil: Raccoon City, utviklet av kanadiske Slant Six Games (Socom: Fireteam Bravo 3, Socom: Confrontation).

Dere fikk kanskje også med dere at vi skrev om at det utvilsomt vil avsløres et zombie-spill på Spike TVs Video Game Awards?

Her er det store muligheter for å legge sammen to og to. En ny ledetråd har nemlig dukket opp i form av et bilde. Et bilde dere kan se nedenfor. Her ser man Biohazard-symbolet, som tilfeldigvis også er navnet på Resident Evil-serien.

Sjansen for en Resi-avsløring fra Capcom har med andre vokst seg frem i størrelse, men om det er snakk om Resident Evil: Raccoon City eller kanskje Resident Evil 6, får vi ikke vite før den 12. desember.

Resident Evil: Operation Raccoon City
Ryktekatalysatoren.

Relaterte teksterLoading next content