Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Anarchy Reigns

Nytt spill fra Platinum Games

Max Anarchy ute til høsten

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Platinum Games, utvikleren bak blant annet Bayonetta og Vanquish, har annonsert at de jobber med et nytt nettbasert actionspill ved navn Max Anarchy. Nyheten, meldt av Andriasang stammer fra japanske Famitsu Magazine som har tatt en prat med produsenten.

Angivelig skal det være snakk om et spill som plasserer seg i en ny sjanger - et nettbasert fightingspill for mange spillere. Spillet vil også ha enspillerdel i tillegg til muligheten til å gå på nett og delta i store slåsskamper.

Utover dette røper ikke produsent Atsushi Inaba nevneverdig mye, men han kan bekrefte at en av de spillbare karakterene vil være Jack, hovedpersonen fra utviklerens voldelige Wii-tittel MadWord.

Max Anarchy vil bli utviklerens første nettbaserte actionspill, og er planlagt gitt ut av Sega til høsten.

Anarchy Reigns

Relaterte tekster

7
Anarchy ReignsScore

Anarchy Reigns

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Slåssespill kan være skikkelig dårlig eller veldig bra, og av og til begge deler samtidig. Vi har satt karakter på Anarchy Reigns...Loading next content