Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Advanced Warfighter

Nytt til Ghost Recon

Advanced Warfighter blir større

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Mitchell og hans kollegaer i Ghost Recon kommer snart til å få utvidelse takket være nytt neslastningsbart materiale til Ghost Recon Advanced Warfighter til Xbox 360. En ny kampanje som er tenkt å spilles ilag med venner kommer til å bli levert og kommer til å inneholde fire nye baner basert i Nicaragua. Denne gangen handler det mer om kamper ute i naturen som blant annet inneholder en kaffeplantasje og en skikkelig jungel. Målet er å stoppe en gjeng skrupelløse våpensmuglere fra å slippe ut mer våpen i landet.

Foruten de nye banene kommer det også til å finnes med to nye våpen, et snikskyttergevær med lyddemping og en modifisert versjon av undertegnedes favorittvåpen. Nemlig en SCAR-H, denne gangen utrustet med et kikkertsikte for langdistansekamper. I slutten av måneden er det tenkt at dette nye materialet skal finnes å laste ned fra Xbox Live.

Flere nyheter om spillet finner du inn her

Ghost Recon: Advanced Warfighter

Relaterte teksterLoading next content