Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Transformers: Fall of Cybertron

Nytt Transformers-spill annonsert

Activision avdekker Fall of Cybertron

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Activision og High Moon Studios kunne sent i går annonsere et nytt spill i Transformers-serien, som vil gå under navnet Transformers: Fall of Cybertron.

Spillet er en oppfølger til fjorårets kritikerroste Transformers: War for Cybertron, som er en av de få vellykkede spillmatiseringene av Transformers-universet. Som navnet antyder vil historien ta for seg de siste mørke timene av krigen mellom Autobot- og Decepticon-robotene på deres raserte metalplanet.

- High Moon Studios er et ekstremt talentfullt utviklingsstudio som har hevet listen for gameplay og autentisitet i sine Transformers-spill. Transformers: Fall of Cybertron er et ekstraordinært prosjekt både for studioet og Transformers-serien - listen er høyere enn noensinne, og skalaen er større enn noensinne. Vi kan rett og slett ikke vente på tilbakemeldingene fra fansen når de ser alle de nye karakterene og det episke eventyret som venter dem, forklarer David Oxford fra Activision.

Transformers: Fall of Cybertron

Relaterte teksterLoading next content