Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Vampire: The Masquerade - Swansong

Nytt Vampire: The Masquerade-spill kommer i 2021

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Franske Big Bad Wolf Studio annonserte tidligere i år at de, i samarbeid med Paradox Interactive og White Wolf Entertainment, er i gang med utviklingen av et nytt Vampire: The Masquerade-spill. I går annonserte de at spillet vil komme ut i 2021 og har den fulle tittelen; Vampire: The Masquerade - Swansong.

Big Bad Wolf er studioet bak det episodiske rollespillet The Council. Vampire: The Masquerade - Swansong skal ifølge studioet ha store likheter med dette spillet, i og med at det vil være fokus på dialog og narrativ. Spillet vil også låne regler og spillmekanikker fra den femte utgaven av Vampire: The Masquerade-tabletop-rollespillet.

I Swansong tar spilleren kontroll over tre vampyrer som alle er del av forskjellige fraksjoner innad i Camarilla, paraplyorganisasjonen som tar på seg å holde freden i vampyrsamfunnet, mens den skjermer det fra resten av verden. Disse tre må beskytte sin klan samtidig som de må takle drapsgåter og maktkamper.

Dette kommer hett i hælene på utsettelsen av Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 til 2020.

Vampire: The Masquerade - Swansong
Vampire: The Masquerade - Swansong

Relaterte teksterLoading next content