Norsk
Gamereactor
nyheter
Prototype 2

Nyversjonene av Prototype klarer ikke å overgå orginalene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nyversjoner av eldre spill, primært PS3/360 spill som blir pusset opp og sluppet til PS4/XOne, har blitt svært populært den siste tiden. Meningene er delte om hvorvidt man trenger alle disse remakene, men de fleste anerkjenner at spillene flyter og ser bedre ut på de nye konsollene. Dette takket være finere teksturer, bedre oppløsning og raskere bildeoppdatering.

Når det er sagt gjelder tydeligvis ikke dette alle nyversjoner. Nettsiden Digital Foundry har nemlig tatt en titt på de nye Xbox One-utgavene av Prototype og Prototype 2, og disse sliter faktisk med å leve opp til kildematerialet fra den forrige generasjonen.

Ifølge rapporten har nemlig nyversjonen av Prototype den samme korte tegneavstanden (draw distance) som originalen, og bildeoppdateringen på stakkarslige 30 fps faller ofte helt ned til 20.

Med tanke på at originalspillet ikke var spesielt pent i utgangspunktet er dette lite imponerende, og Xbox One-versjonen av oppfølgeren Prototype 2 skal være enda verre. Den er preget av dårlig bildeoppdatering, screen tears og diverse andre problemer, og den gamle PS3-versjonen tilbyr i det hele tatt en jevnere opplevelse enn Xbox One makter.

De "remastrede" versjonen av spillene er også på vei til PS4 (slippes 22. juli), og det er uvisst om problemene er de samme der. Uansett er det mye som tyder på at dette er to remakes man lett kan styre unna.

Prototype 2

Relaterte tekster

Prototype 2Score

Prototype 2

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Radical Entertainment har fikset alle feilene fra forgjengeren og leverer ett av sine beste spill noensinne...Loading next content