Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tyranny

Obsidian annonserer nytt rollespill - og det kommer i år!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Årets Game Developers Conference har server mange interessante annonseringer. Mye har vært knyttet til VR, men også mer tradisjonelle spill har blitt avdekket denne uken.

Blant dem finner vi Tyranny, som er det neste spillet fra rutinerte Obsidian Entertainment, og best av alt - det skal lanseres innen året er omme! Plattformene Obsidian og utgiver Paradox Interactive tar sikte på er Windows, Mac og Linux, og de har naturligvis satt sammen en annonseringstrailer for anledningen.

Du kan lese mer om Tyranny på spillets offisielle nettsider.

HQ
TyrannyTyranny
TyrannyTyranny
TyrannyTyrannyTyranny

Relaterte tekster

0
Obsidians Tyranny får dato og trailer

Obsidians Tyranny får dato og trailer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Obsidian Entertainments kommende dommedagsrollespill Tyranny i dag en beinhard trailer som gjerne vil at du skal forhåndsbestille tittelen, men det viktigste for vår del...

0
Vi snakker med Obsidian om Tyranny

Vi snakker med Obsidian om Tyranny

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Obsidian annonserte det nye rollespillet Tyranny på årets GDC-messe, og våre utsendte GRTV-reportere fikk mulighet til å snakke med spillregissør Brian Heins og produsent...Loading next content