Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Obsidian avslører Project Eternity

Rollespillet finansieres via Kickstarter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne uken kom en mystisk nedtelling til syne hos Obsidian Entertainment. Det nye spillet viste seg å være Project Eternity, et nytt fantasy-rollespill som trekker tankene til Icewind Dale og Baldur's Gate.

Prosjektet er ledet an av Planescape-designer Chris Avellone, Fallout-skaper Tim Cain og Josh Sawyer. Obsidian har dessuten valgt å satse på Kickstarter-trenden, og må samle inn 1,1 millioner dollar for å virkeliggjøre prosjektet.

På deres Kickstarter-side skriver utvikleren at de vil gjenskape magien, oppfinnsomheten, dybden og nostalgien i de klassiske rollespillene de har laget tidligere. Vi kan også vente oss en stor verden med et dyptgående dialogsystem.

Kampene foregår i real-time med taktisk pausing, slik at du kan kan plassere dine kompanjonger rundt på arenaen. Du får skape din egen helt, og kan belage deg på å møte flere spennende figurer på ferden.

Obsidian har 31 dager på å nå målet, og alle bidrag doneres her.

Obsidian avslører Project Eternity


Loading next content