Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tyranny

Obsidian går for en mer kunsterisk stil i Tyranny

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da vi snakket med Obsidian om Tyranny i mars sa de at de ikke ønsket å lage et nytt spill med middelaldersk fantasy-setting, men i stedet gå for noe mer mot slutten av bronsjealderen. Dette vil selvsagt gi dem rom for å prøve ut noen nye design, og det er akkurat dette de snakker om i den nye videodagboken.

Her snakker ulike Obsidian-ansatte om hvordan de ønsker å blande nostalgiske elementer med nye. Siden ondskapen allerede har seiret i Tyranny-verdenen vil vi få se mer ødeleggelse og "ikke glade farger" som "Environment Artist" Booby Hernandez sier det. De har ikke bare lagt mye arbeid i å utforme omgivelsene på en god måte. Karakterdesignet, animasjonene og musikken vil også gjøre Tyranny-universet spennende og levende.

Hva synes du om tankegangen til Obsidian? Virker "ondskapen har seiret"-konseptet interessant?

HQ
Tyranny

Relaterte tekster

0
Obsidians Tyranny får dato og trailer

Obsidians Tyranny får dato og trailer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Obsidian Entertainments kommende dommedagsrollespill Tyranny i dag en beinhard trailer som gjerne vil at du skal forhåndsbestille tittelen, men det viktigste for vår del...

0
Vi snakker med Obsidian om Tyranny

Vi snakker med Obsidian om Tyranny

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Obsidian annonserte det nye rollespillet Tyranny på årets GDC-messe, og våre utsendte GRTV-reportere fikk mulighet til å snakke med spillregissør Brian Heins og produsent...Loading next content