Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Octopath Traveler

Octopath Traveler lanseres 13. juli

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spillet kalt Project Octopath Traveler da det ble kunngjort vekket raskt interessen hos mange, og forventningene har ikke akkurat blitt mindre etter å ha prøvd demoen heller. Der får vi til og med bare prøve to av spillets åtte ulike figurer med sine egne historier. Det aner meg at pulsen ikke akkurat dempes etter kveldens annonsering heller.

For Square Enix og Nintendo nøyde seg ikke bare med å avsløre to nye figurer, handelskvinnen Tressa og farmasøyten Alfyn, men også at spillet som nå bare kalles Octopath Traveler lanseres på Nintendo Switch den 13. juli. Du kan se de to figurene i aksjon i traileren under.

HQ
Octopath Traveler

Relaterte tekster

0
Octopath TravelerScore

Octopath Traveler

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Skaperne bak 3DS-spillet Bravely Default er nå klare med Octopath Traveler, et rollespill med årets kanskje mest unike visuelle stil. Men har spillet mer å by på?Loading next content