Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Devil May Cry

Offisiell Devil May Cry site åpnet

Digger du å skyte og svinge et skinnede sverd? Da bør du sjekke ut Devil May Cry, som tilbyrr begge deler i en lekker grafisk kombinasjon!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Alle som skaffet seg det siste Resident Evil spillet på PS2 fikk en liten hyggelig overraskelse på kjøpet - en demo av Devil May Cry. Nei, du er nok ikke alene om å lengte etter sistnevnte, vi vet hvordan du har det.

HQ

For å stille sulten en smule har Capcom åpnet en offisiell site til spillet, som flommer over av informasjon og grafiske opplevelser, både i form av screenshots og ikke minst en ny trailer.

Nåh, hva venter du på da? Besøk siten her!

Relaterte tekster

1
Devil May CryScore

Devil May Cry

ANMELDELSE. Skrevet av Henrik Hansen

PlayStation 2 er for alvor i ferd med å få kvalitets spill som sparker rompe, og Devil May Cry er enda en tittel vi kan tilføye den listen.

0
Devil May Cry filmatiseres

Devil May Cry filmatiseres

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Som så mange andre spill er Capcoms demonjeger Dante på vei til det store lerretet. Devil May Cry blir filmatisert - men er det noe å glede seg til?Loading next content