Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Okamiden

Okamiden med europeisk dato

DS-eventyret kommer til neste år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da vi anmeldte Okami til Wii for lenge siden var vi fulle av lovord om eventyrspillet, og det gjelder fortsatt. Clover Studios leverte et av de desidert vakreste spillene på lenge, og sjarmerte en hel verden med sine spillmekanikker og Zelda-inspirerte gåter.

Dermed gikk undertegnede i taket da det ble kjent at Clover Studios hadde en oppfølger på hendene. Men utvikleren er som kjent oppløst, så Capcom har i den anledning tatt av seg hanskene for å utvikle det selv. Hittil har oppfølgeren vært eksklusiv for det japanske publikummet, men utgiveren har snudd på flisa og satt dato for Europa.

Den 18. mars får vi mer moro med Amaterasu og Issun, og vi krysser fingrene for at det når opp til forgjengerens skyhøye standard.

Okamiden

Relaterte tekster

OkamidenScore

Okamiden

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Magisk ferd i et fortryllende univers. Line har ryddet opp i det forheksede landet med valpen Chibiterasu...Loading next content