Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Okamiden

Okami-oppfølger for DS?

Kultklassiker fortsetter på håndholdt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste dagene har det florert med rykter etter at et varemerke ved navn Okamiden, eid av Capcom, ble oppdaget i Japan. Det heteste ryktet har naturligvis vært at dette gjelder en oppfølger til det kritikerroste Okami, og nå har nettstedet Nintendo Everything fått fatt på det aller første bildet fra spillet. Det ser etter alt å dømme ut til å bli et Nintendo DS-spill, og har beholdt de samme vannfargene og stilistiske tegningene vi husker fra originalen.

I det Zelda-lignende action-eventyret Okami tegnet man kommandoer på skjermen med en pensel for å forandre på omgivelsene slik at for eksempel solen kom opp eller fiender ble angrepet. Dette utgangspunktet er som skapt for DS'ens trykkfølsomme skjerm, og vi kommer utvilsomt til å få høre masse om dette spillet i tiden som kommer. Det japanske spillbladet Famitsu har i følge Nintendo Everything lovet å komme med mer informasjon om Okamiden i neste nummer.

Okamiden

Relaterte tekster

OkamidenScore

Okamiden

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Magisk ferd i et fortryllende univers. Line har ryddet opp i det forheksede landet med valpen Chibiterasu...Loading next content