Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Secret World

Økende salg av The Secret World

Likevel varsler Funcom nedskjæringer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å kutte ut abonnementsordningen var åpenbart et smart trekk av norske Funcom. I etterkant har nemlig salget av The Secret World steget med ca. 30%, og aktiviteten blant spillerne har økt med utrolige 400%.

Likevel melder selskapet nå nye interne kutt, da de ulike kontorene deres skal sentraliseres. Av en børsnotering i går kommer det frem at dette vil føre til nedskjæringer i staben, men det spesifiseres ikke hvor mange som må gå eller hvilke kontoer som blir berørt.

Per i dag skal selskapet ha ca. 200 ansatte, fordelt over Norge Kina, Sveits og Canada. Den siste måneden har det blitt solgt omkring 70.000 eksemplarer av The Secret World.

Les også: Drømmefall Kapitler annonsert

Kilde: Newsweb og Digi.no

The Secret World

Relaterte tekster

The Secret WorldScore

The Secret World

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

Norges største spillansering noensinne lykkes med å være et annerledes MMO. Jostein har satt karakter på Funcoms The Secret World...

1
The Secret World blir tv-serie

The Secret World blir tv-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi hører ganske ofte om filmatiseringer av ulike spillunivers om dagen. Noen mener dette er tåpelig siden man gjerne bruker fler titalls timer i et spill, og derfor blir...Loading next content