Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
OlliOlli World

OlliOlli World får sin siste utvidelse i november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Private Division og Roll7 har annonsert den andre og siste utvidelsen til den livlige skateboard-tittelen OlliOlli World. Utvidelsen har fått navnet Flowzone og tar spillere til en ryktet by i himmelen, hvor de vil slå seg sammen med gruppen Radmospheric Three (Squid, Licht og Professor Planks), som jobber for å stoppe den uhyggelige forretningsfrosken B.B. Hopper fra å utnytte byen.

Det sies at i denne utvidelsen vil spillere komme over stormskateguden Gail Force, som vil tilby vindsoner å trikse i, som lar deg hoppe lengre enn noensinne før slik at du kan utføre superimponerende triksekombinasjoner i luften.

Ellers ble det sagt at utvidelsen faktisk kommer veldig snart, 2. november for å være nøyaktig, og at den vil selges for £7,99 (antakeligvis 99 kroner) som et frittstående kjøp. Ellers er den selvfølgelig inkludert med Expansion Pass for de som har det.

OlliOlli World

Relaterte tekster

0
OlliOlli WorldScore

OlliOlli World

ANMELDELSE. Skrevet av Alberto Garrido

Roll7 sin nyeste tittel gir et fantastisk og krevende arkadespill for alle skateboardelskere.Loading next content