Norsk
Gamereactor
nyheter
One Last Breath

One Last Breath lanserer grønn samlerutgave til sommeren

Selecta Play har ikke bare tatt seg av den fysiske utgaven til PS5 og Nintendo Switch, men har også fylt den med frø slik at du kan bidra til å redde planeten hjemmefra.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

One Last Breath, fra spanske Moonatic Studios, imponerte oss for en tid tilbake med sitt "økoeventyr" der vi måtte hjelpe Gaia med å redde planeten ved å gjenopprette plantelivet. Etter utmerkelsene på Gamescom 2022 presenterer One Last Breath nå samlerutgaven "Seeds of Hope", som blir tilgjengelig på PS5 og Nintendo Switch i sommer takket være Selecta Play.

HQ

Dette er ikke bare en flott mulighet til å få tak i spillet i fysisk form, men du bidrar også til å opprettholde og spre liv på planeten. One Last Breath - Seeds of Hope leveres i en spesiell eske av alger som inneholder et eksklusivt tegneseriehefte på 16 sider, en biologisk nedbrytbar torvpotte, en substratskive og en frøbombe. Alt er inkludert og klart til bruk: Bare tilsett vann, så vokser planten. I tillegg inneholder spillesken en spillmanual, noe man ikke ser så ofte i dagens marked.

Samlerutgaven av One Last Breath vil være tilgjengelig fra i sommer for 69,99 euro. Kommer du til å kjøpe det?

One Last Breath

Relaterte teksterLoading next content