Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
One Piece Odyssey

One Piece Odyssey's Reunion of Memories DLC viser frem en ny historie i sin første teaser

Vi er på vei tilbake til Memoria i denne DLC.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

One Piece Odyssey viste seg å være et solid spill for fans av den populære mangaen og anime da den ble lansert tilbake i januar i år. Nå har Bandai Namco annonsert den første store DLC-en som kommer til spillet i Reunion of Memories.

Reunion of Memories tar oss tilbake til Memoria, en øy laget utelukkende av minner, hvor vi møter noen flere tilbakevendende fiender fra anime og manga, samt noen karakterer fra det originale spillet som har fått en kraftøkning.

Produsent Katsuaki Tsuzuki ga noen flere detaljer om DLC, og sa at historien denne gangen vil "tyngre fokusere på kamper." "Vi har forberedt mange kamper som krever en mer taktisk tilnærming, samt noen spesielle vinnerforhold, slik at du kan forvente å finne en ny type utfordring ... Det vil være noen nye karakterer som ikke var inkludert i hovedspillet. Selvfølgelig vil vi ikke ødelegge dem alle, så du kan bli overrasket over å finne andre karakterer der du minst venter dem!

Sjekk ut produsentmeldingen og traileren nedenfor:

HQ
One Piece Odyssey

Relaterte teksterLoading next content