Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Onimusha blir anime-serie på Netflix

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med serier som Castlevania, Dragon's Dogma og Resident Evil har Netflix og Capcom vist at de er gode venner, noe som tydeligvis vil vare i lang tid.

I helgens Tudum-event avslørte de to selskapene at Onimusha også blir en animeserie på Netflix etter hvert. Det er Sublimation, det samme studioet som tok seg av Dragon's Dogma-serie som står bak denne, men et større trekkplaster for mange er at de har fått lov til å gjøre Musashi Miyamoto prikklik den japanske/kinesiske stjerneskuespilleren Toshiro Mifune. Noe særlig mer enn det får vi ikke vite, så det er vanskelig å si når serien kommer, men at vi har fått bildene unna indikerer da at den ikke er ekstremt langt unna.

Onimusha blir anime-serie på Netflix
Onimusha blir anime-serie på NetflixOnimusha blir anime-serie på NetflixOnimusha blir anime-serie på NetflixOnimusha blir anime-serie på Netflix


Loading next content