Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Reach

Online Norgesturnering i Reach

HaloNorge er arrangør

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Har du lyst til å teste knappeferdighetene dine eller se hvordan du ligger an mot de beste Halo-spillerene i Norge? HaloNorge arrangerer en norgesturnering der alle kan delta og de lover hard konkurranse.

Turneringen vil være i både free for all og to mot to og da med MLG-regeloppsettet. For å delta i free for all må man melde opp et lag til to mot to, da vil du være automatisk oppmeldt. Så finn deg en makker og begynn treningen!

Spilloppsettet vil være uten bloom og sprint og med spilltypene "MLG Team Slayer" i to mot to og "MLG FFA" til free for all. Banene i to mot to vil være HaloNorges egne versjoner av de nyintroduserte banene Beaver Creek og Prisoner (som er fra den nyeste map-packen), samt Sanctuary og Zealot. Free for all-turneringen vil kun ta i bruk sistnevnte bane.

Påmeldingsfristen for turneringen er søndag 5. februar kl. 23.59. Turneringen starter onsdag 8. februar kl. 18.00 med free for all og spilles frem til semifinale. Finalen (som består av tre kamper), blir spilt fredag 10. februar.

To mot to vil bli spilt over to dager. Den første dagen er lørdag 11. februar fra 17.00-21.00, dag to er 12. februar klokken 17.00 og vil spilles fram til det står igjen to vinnere.

Stikk over til HaloNorges turneringsside, finn deg en makker og meld deg på! Undertegnede skal selv være med, kanskje vi møtes på slagmarken?

Halo: Reach

Relaterte tekster

Halo: ReachScore

Halo: Reach

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Kan Bungie levere en verdig avslutning på Halo-eventyret, eller vil for høye forventninger legge en demper på opplevelsen? Her er vår Halo: Reach-anmeldelse...

0
Microsoft jobber med Halo: Reach-problem

Microsoft jobber med Halo: Reach-problem

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har dukket opp en rekke klager fra de som spiller Halo: Reach på Xbox One, og nå sier Microsoft til Kotaku at de vet om problemet. De jobber visst med å finne en...

1
Forvent ikke en Halo: Reach-remaster

Forvent ikke en Halo: Reach-remaster

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Halo: The Master Chief Collection er som kjent en massiv spillpakke bestående av Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 og Halo 4, og etter den mildt sagt problematiske...

2
Last ned Halo: Reach gratis i september

Last ned Halo: Reach gratis i september

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Microsofts Major Nelson har avslørt hvilke spill som vil bli gratis å laste ned for alle Gold-medlemmer i september. Den første halvdelen av måneden kan Xbox 360-eiere...Loading next content