Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Splatoon 2

Online-appen til Nintendo Switch er ute allerede

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For et par uker siden ble det bestemt at online-appen til Nintendo Switch skulle slippes 21. juli, men Nintendo har tydeligvis bestemt seg for å kutte ned ventetiden. Den er derfor tilgjengelig allerede nå, og du finner den på Google Play og App Store.

I skrivende stund fungerer den med Splatoon 2. Spillerne får tilgang til Splatnet 2 hvor de kan se sin egen online-statistikk, sjekke ut kommende brett og mer. Som kjent lar denne appen deg invitere venner til spilling på nett, samt voice chat under kampene.

Både appen og online-spilling er gratis frem til Nintendo Switch Online-tjenesten blir lansert i 2018. Hvis du vil vite enda mer, kan du sjekke ut Nintendos support-sider.

Splatoon 2

Relaterte tekster

6
Splatoon 2Score

Splatoon 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

I en relativt tørr spillmåned slipper Nintendo en etterlengtet fargeklatt. Vi har pøst på med maling for å anmelde Splatoon 2...Loading next content