Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Uncharted 2: Among Thieves

Online-feil i Uncharted 2 fikses

Naughty Dog gjør det spillbart igjen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om du har spilt Uncharted 2: Among Thieves online i det siste, har kanskje lagt merke til at den siste oppdateringen har gjort de nye onlinefunksjonene The Lab og Double Cast inaktive. Naughty Dog melder nå at de er klar over problemet, og at de jobber med å fikse opp i det.

- Vi er klar over at 1.08-oppdateringen skrur av The Lab og Double Cash. Vi jobber med det for at de med 1.08 fremdeles kan spille, skriver Naughty Dog på Twitter-kontoen sin.

Uncharted 2: Among Thieves

Relaterte tekster

Uncharted 2: Among ThievesScore

Uncharted 2: Among Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Nathan Drake er tilbake i et av årets mest etterlengtede spill. Magnus Tellefsen har jaktet på Marco Polos skatt, og anmeldelsen kan du lese her!

1
Uncharted-filmen står nå uten premieredato

Uncharted-filmen står nå uten premieredato

NYHET. Skrevet av Oliver Thulin

Uncharted-filmen virker tilsynelatende langt unna å bli noen realitet med det første. Det siste vi hørte om prosjektet var at manusforfatter Joe Carnahan (Narc, The Grey)...Loading next content