Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Ønsk Eirik velkommen til Gamereactor!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dere har allerede sett navnet hans i flere år, for Eirik har lusket rundt i kulissene til Gamereactor en god stund. Hans nese for nyheter, kombinert med at han ikke trenger mer enn to timer søvn, har sikret ham stillingen som nyhetsredaktør i redaksjonen.

Eirik følger alle som er på Twitter, og han har et bredt kontaktnettverk som sørger for at han ofte er først ute med siste nytt.

Du som har lest sakene hans har kanskje også lagt merke til at han ikke er redd for å kline til med en engelsk ingress i ny og ne, men dette er neppe noe som vil følge med ham inn i fremtiden. Det er fint med en egen identitet, men vi skal se om vi ikke kan finne noe annet til å definere ham.

Dette betyr imidlertid ikke at du har lest den siste anmeldelsen eller artikkelen fra Kristiansund-gutten, for både spille- og skrivetrangen hans er fortsatt sterk.

Vi ønsker ham velkommen, og håper at du gjør det samme.

PS: Hvis du vil bli bedre kjent med Eirik, kan du se ham i vår nye, faste livestream hver fredag.

Ønsk Eirik velkommen til Gamereactor!
En lett begeistret Eirik sammen med Gio Corsi utenfor PSX 2016. Eirik er han til venstre.


Loading next content