Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Close to the Sun

Oppdag den forstyrrende verdenen til Close To The Sun

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forbindelse med Gamescom 2018, har det italienske indiestudioet Storm in a Teacup gitt oss en ny trailer for det neste spillet deres. Spillet heter Close to the Sun, og er et interessant overlevelsesskrekkeventyr i førsteperson, hvor journalisten Rose leter etter søsteren Ada.

I filmsnutten får vi en liten smak av gameplayet og den ekle atmosfæren i spillet, som er satt til en alternativ virkelighet hvor Nikola Tesla bygget et stort laboratorium som flyter ute på havet, for å unngå politiske og juridiske restriksjoner, slik at han kan gjøre hva han vil.

I en verden som er en hyllest til Rapture i Bioshock, finner vi Rose, som, helt ubevæpnet, må navigere gjennom de trange gangene i skipet, og løse gåter for å nøste opp i mysteriet rundt skipet og dets beboere.

Close to the Sun kommer ut tidlig i 2019. Har det havnet på radaren din?

HQ
Close to the Sun
Close to the Sun
Close to the Sun

Relaterte tekster

0
I Close to the Sun må du løpe eller dø

I Close to the Sun må du løpe eller dø

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Close to the sun, det kommende skrekkspillet fra Storm in a Teacup, ser ut til å være en god blanding av skrekk og utforsking. Spillet har ofte blitt sammenlignet med...Loading next content