Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Infinity Blade

Oppdatering til Infinity Blade

Høyere nivåtak og nytt utstyr

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Infinity Blade ble en braksuksess uten like ved lansering, og til neste uke kommer en oppdatering til det populære rollespillet. Nedlastingen går under navnet Booster Pack, som høyner nivåtaket til 45. I tillegg får vi et nytt rustningssett og fem nye våpen, hjelmer og skjold, samt en rival ved navn Marrow Fiend. Nettsiden Joystiq huket tak i utvikleren nylig, og hadde litt av hvert å si om sine kommende oppdateringer.

HQ

- Vi kommer til å legge til nye områder, historien vil bli større og vi kommer til å åpne for huleutforsking. Om du er en dreven Infinity Blade-spiller vil du også oppdage at de nåværende fiendene blekner i forhold, forklarte han.

De fremtidige oppdateringene til Infinity Blade vil også være gratis, og om de blir like fyldige som den første nedlastingen har vi mye å glede oss til fremover.

Infinity Blade

Relaterte tekster

Infinity BladeScore

Infinity Blade

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Epic Games og Chair Entertainment har solt seg i glansen av teknologidemoen lenge nok, og har endelig sluppet grafikkvidunderet Infinity Blade...Loading next content