Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Juiced

Oppdatert demo fra Juiced innenfor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

I vårt kommende Gamereactor-magasin kan du lese mye mer om det kommende og meget etterlengtede racingspillet Juiced. Som mange vet var det egentlig meningen at det skulle komme ut like før jul i fjor, men så gikk utgiveren Acclaim konkurs og spillet ble lagt på is. Mange ble urolige om at spillet ikke ville bli utgitt noen gang. Men så ble spillet kjøpt opp av THQ og frem til i dag er det Juice Games som har utviklet det videre. 10. juni vil det bli lansert med brask og bram til PS2, Xbox og PC.

HQ

Nå har du også muligheten til å prøve ut en demo før spillet kommer på gaten og den 263MB store demoen kan du laste ned her inne: Demo av Juiced

Flere nyheter om Juiced, kan du lese her inne

Relaterte tekster

0
Juiced (PC)Score

Juiced (PC)

ANMELDELSE. Skrevet av Bernt Erik Sandnes

Bernt har lagt jernet i gulvet, og kjørt det han er mann for - og han er mektig imponert over et godt gjennomført racingspill!

0
JuicedScore

Juiced

ANMELDELSE. Skrevet av Per Skøien

Endelig kommer den fulle og ferdige versjonen av Juiced, og dette burde få konkurrentene til å sette lystgassen i halsen!Loading next content