Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Orlando Bloom ønsker å komme tilbake som Will Turner i Pirates of the Caribbean

"Jeg ville ikke ha noe imot å se hvordan Will så ut i dag på noen måter, fordi han var så alvorlig fyr"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl feirer 20-årsjubileum i år, noe som betyr at det er to tiår siden vi først ble introdusert for Jack Sparrow, Elizabeth Swann og Will Turner. Fremtiden til franchisen er uklar etter den siste uroen rundt Johnny Depp, men det har vært offisielt snakk om en spin-off og mer.

En person som ville elsket å returnere til Pirates of the Caribbean hvis flere filmer ble laget er Orlando Bloom, som spilte Will Turner. I et intervju med Parade forklarer han:

"Å, jøss, du vet. Jeg fikk gå tilbake og spille Legolas i Hobbiten, som var 10 år senere. Jeg tenkte: «Dette er veldig gøy!» Fordi han er et så flott rom å være i, og jeg tror Will - jeg mener, Will er så flott. Jeg ville ikke ha noe imot å se hvordan Will så ut i dag på noen måter, fordi han var en så alvorlig fyr. Men etter å ha rumlet rundt bunnen av havet så lenge som han har på dette tidspunktet, ville det være interessant å se han komme til overflaten og hvordan han er.

Hva synes du om dette? Ville du likte å se de gamle skuespillerne komme tilbake i en ny Pirates of the Caribbean?

Orlando Bloom ønsker å komme tilbake som Will Turner i Pirates of the Caribbean


Loading next content