Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man: Across the Spider-Verse

Oscar Isaac ønsker å få med Pedro Pascal i Spider-Man

For å spille en "gretten, gammel edderkopp-person".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den nyeste delen av Spider-Verse er nå her, og alle som har vært på kino i løpet av helgen for å se filmen har hørt Oscar Isaac gi stemme til en av hovedantagonistene i Miles Morales' oppfølgerhistorie, nemlig Miguel O'Hara - også kjent som Spider-Man 2099.

Han er langt fra den eneste stjernen i det imponerende galleriet, så folk har enda flere forventninger til hvem som blir med i Spider-Man: Beyond the Spider-Verse neste år. Da GQ spurte Isaac hvem han kunne tenke seg å se i den tredje filmen ga han et meget populært svar:

"Jeg vet ikke. De er så flinke til å finne rett person til rett rollefigur, men kanskje Pedro Pascal. La oss finne noe til ham. Han burde være en Spider-Person, en sur, gammel Spider-Person."

Isaac og Pascal har samarbeidet før da de begge var i Triple Frontier, så det ville ikke overraske om førstnevnte la inn et godt ord for skuespillerkollegaen som har blitt veldig populær de siste årene.

Hvem håper du dukker opp i Spider-Man: Beyond the Spider-Verse?

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Relaterte teksterLoading next content