Norsk
Gamereactor
nyheter
Outer Wilds

Outer Wilds inntar Nitendo Switch i sommer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av 2019s største indie-overraskelser var Mobius Digitals fantastiske Outer Wilds. Under onsdagens Nintendo Direct ble det annonsert at Outer Wilds inntar Switch denne sommeren.

Spilleren i Outer Wilds skal utforske et solsystem som er fanget i en 22 minutters tidlsoop, og tiden resetter hver gang solen sprenger i en supernova. Det er opp til spilleren å løse solsystemets mysterier og finne ut av hvorfor solsystemet er stuck i en tidsloop, samt hva historien er bak den mystiske utdødde alienrasen Nomai.

Det er alltid fantastisk å se slike mindre indietitler få ros, og blir utgitt på flere forskjellige plattformer. Spillet er for øyeblikket tilgjengelig på PS4, Xbox One og PC, men jeg er sikker på at Outer Wilds kommer til å få et godt publikum på Nintendo Switch når det kommer en gang i sommer.

HQ
Outer Wilds

Relaterte tekster

Outer WildsScore

Outer Wilds

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Greiner Ådnesen

Planetene står på linje, havet koker og himmelen regner blod. Det kan bare bety én ting. Kristian har funnet et spill han faktisk liker.

Mer Outer Wilds er visst på vei

Mer Outer Wilds er visst på vei

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mobius Digital opplevd fortjent nok meget stor suksess da de slapp Outer Wilds for to år siden. Det knallgode spillet vant mange "Årets Spill"-priser og solgte ikke verst...Loading next content