Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Outer Wilds

Outer Wilds kommer til PlayStation 4 neste tirsdag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mobius Digital og Team Outer Wilds visste nok at de hadde et spennende spill på lur da de slapp Outer Wilds til PC og Xbox One i slutten av mai, men at det skulle ende opp som den store snakkisen i flere måneder visste de nok ikke. Kristian er nemlig ikke den eneste som elsker spillet, for spillet ligger an til å bli årets beste spill for mange. Derfor er det hyggelig å se at enda flere får muligheten til å spille det.

Det koreanske sensurorganet gjorde nemlig ikke en tabbe da de satte sin dom over en PlayStation 4-utgave, for nå kan utviklerne bekrefte at Outer Wilds vil lanseres til PS4 allerede den 15. oktober. Du trenger altså bare å vente en uke før du får lov til å dra ut på en spinnvilt og mystisk romeventyr selv.

HQ
Outer Wilds

Relaterte tekster

3
Outer WildsScore

Outer Wilds

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Greiner Ådnesen

Planetene står på linje, havet koker og himmelen regner blod. Det kan bare bety én ting. Kristian har funnet et spill han faktisk liker.

4
Mer Outer Wilds er visst på vei

Mer Outer Wilds er visst på vei

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mobius Digital opplevd fortjent nok meget stor suksess da de slapp Outer Wilds for to år siden. Det knallgode spillet vant mange "Årets Spill"-priser og solgte ikke verst...Loading next content