Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Outer Wilds

Outer Wilds-skaper tror Xbox Game Pass vil åpne for nye typer spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For ente gang må jeg få lov til å si at Xbox Game Pass er det beste tilbudet i spillindustrien, men dette gjelder ikke bare økonomisk. Det vil kunne hjelpe oss på andre områder også.

Dette er Mobius Digital, utviklerne av Outer Wilds, enige i, for i et intervju med GamesIndustry.biz sier studioets "co-creative lead", Loan Verneau, følgende:

"Vi er på Game Pass for Xbox, og det har vært veldig fantastisk fordi jeg tror det har bragt mange spillere til spillet som ikke ville visst om det ellers. Derfor tror jeg det har vært et stort skifte. På samme måte som det forandret TV- og film-verdenene vil abonnement-tjenester også påvirke spillindustrien ganske mye. Vi har begynt å se det, og starter å se at det kanskje åpner markedet for merkeligere ting og flere originale ting som ville vært mer risikabelt før."

Verneau tror altså at tilgang til slike store spillsamlinger vil kunne åpne dørene for nye ideer og konsepter. En av grunnene til dette er selvsagt at folk er mer villige til å prøve noe nytt når de allerede har det i samlingen, noe som igjen vil gjøre at utgivere ofte tør å ta sjanser.

Hva tror du om dette?

Outer Wilds

Relaterte tekster

3
Outer WildsScore

Outer Wilds

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Greiner Ådnesen

Planetene står på linje, havet koker og himmelen regner blod. Det kan bare bety én ting. Kristian har funnet et spill han faktisk liker.

4
Mer Outer Wilds er visst på vei

Mer Outer Wilds er visst på vei

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mobius Digital opplevd fortjent nok meget stor suksess da de slapp Outer Wilds for to år siden. Det knallgode spillet vant mange "Årets Spill"-priser og solgte ikke verst...Loading next content