Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Outlast 2

Outlast 2 slipper ikke inn i Australia

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Her hjemme har vi et ganske avslappet forhold til filmer og spill med voldelig innhold, og velger å sette en anbefalt aldersgrense fremfor å fortelle folk hva de kan eller ikke kan få lov til å benytte av underholdningsprodukter. I Australia er det litt strengere.

De har nektet en rekke populære spill hylleplass i landet, deriblant Hotline Miami 2: Wrong Number, Manhunt, Postal 2 og South Park: The Stick of Truth, og nå har Outlast 2 blitt lagt til denne listen.

Spillet ble delvis tilgjengelig gjennom en demo i Australia i 2016 etter at utvikler Red Barrels hadde kjempet en tapper kamp mot landets sensurorgan, men det fulle og hele spillet vil ikke finne veien til australske butikker.

Vi advarer mot spoilere nå som vi skal forklare hva det var som ikke gikk gjennom sensuren. Det var nemlig spesielt en scene som de fant spesielt støtende i spillet, og den viser hovedpersonen bli voldtatt mens kjæresten hans sitter ved siden av ham. Dette var for mye, og dermed kommer ikke spillet til å bli tilgjengelig i australske butikker 25. april.

Outlast 2

Relaterte tekster

5
Outlast 2Score

Outlast 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Nok en gang har jeg hamstret Pampers og forberedt meg på å være på randen av et mentalt sammenbrudd. Det er på tide å løpe, gjemme seg ...eller dø.

0
Red Barrels hinter til mer Outlast 2

Red Barrels hinter til mer Outlast 2

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Dette er uten tvil høytiden for spillnyheter, så Outlast-utviklerne Red Barrels har like greit bestemt seg for å slenge seg på toget. Nå har de nemlig lagt ut dette på de...

0
Se to timer fra Outlast 2 - hvis du tør!

Se to timer fra Outlast 2 - hvis du tør!

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Bli med når Dóri, Sophia, Anders og Magnus forsøker å unnslipp grusomhetene i Outlast 2. Det er duket for religiøse ledere, brutale mord og lyse hyl i denne sendingen av...

0
I dag på GR Live: Outlast 2

I dag på GR Live: Outlast 2

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi liker virkelig å bli skremt vettet av her i Gamereactor, og har derfor fikset spøkelsesrommet vårt igjen for en ny runde med fryktinngytende Outlast 2. Du kan se oss...Loading next content