Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Outward

Outward får en Definitive Edition på PC, PS5 og Xbox Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Via en pressemelding har utvikler Nine Dot Studios og utgiver Prime Matter annonsert at de bringer Outward til de nyeste konsollene for første gang i form av Definitive Edition, som skal lanseres i mai. Denne utgaven blir også tilgjengelig på PC.

I tillegg til hovedspillet vil denne pakken inneholde to utvidelser: The Three Brothers og The Soroboreans. Noe nytt innhold kommer også, for eksempel vil spillere få nye utfordringer, nye fiender i dungeons og noen nye sykdommer. En rekke kvalitetsoppdateringer og balansejusteringer er også inkludert i denne utgaven. De som allerede eier spillet og utvidelsene fra før av får muligheten til å oppgradere uten ekstra kostnad.

Se videoen nedenfor for flere detaljer.

HQ
Outward

Relaterte tekster

2
Outward har fått lanseringsdato

Outward har fått lanseringsdato

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Deep Silver, Nine Dots, og Maximum Games har avslørt at fantasy-rollespillet Outward kommer til PC, PS4 og Steam den 26. mars, og for å feire denne kunngjøringen har vi...Loading next content