Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Cataclysm

Over 3000 nye oppdrag i Cataclysm

Ny WoW-ekspansjon vist til pressen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For ikke så lenge siden ble den nye World of Warcraft-ekspansjonen vist frem. Til Eurogamer informerte Blizzard om at Cataclysm kommer til å inneholde tre ganger så mange oppdrag (quests) som i Wrath of the Lich King, men at også mye innhold har blitt tatt vekk. Blant annet har det nye tilpasningssystemet Paths of the Titans sett seg nødt til å forsvinne.

Paths of the Titans, opprinnelig et tilpasningssystem for spillere på de høyeste nivåene, har blitt fjernet fra spillet i frykt for å "overkomplisere opplevelsen". Den nye yrkesklassen Archaelogist er dermed ikke lenger noen del av Paths of the Titans, men nå en mer strømlinjeformet oppdragsstruktur som går ut på å samle seg til forskjellige premier (leketøy, "lores", etc.)

Ved å tolke runer i eldgamle huler vil spillere være istand til å utstyre ridedyret sitt med en skjelettformet raptor-rustning, samt bruke nye "raid-buffs". To nye Battlegrounds ble også nevnt - forholdsvis Twin Peaks og Battle for Gilneas.

Det blir tilleggsvis satt til verks et nytt system for hvordan strukturen i et laug (guild) ser ut, og figurutvikling innebærer nå at evner og egenskaper er inndelt i en ny rekkefølge for hver klasse.

Kort sagt: Det skal ikke være noen tvil om at Blizzard vil holde på spillerne sine.

World of Warcraft: Cataclysm

Relaterte tekster

World of Warcraft: CataclysmScore

World of Warcraft: Cataclysm

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

Trenger du en god grunn til å tilbringe førjulstiden langt unna både venner og familie? Da bør du isåfall ta vår Cataclysm-anmeldelse i nærmere øyensyn...Loading next content