Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Days Gone

Over 80.000 har signert underskriftskampanje i håp om å få Days Gone 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Days Gone fikk ikke helt den anerkjennelsen som mange andre Sony-titler, hvilket førte til at Sony sa nei til Bend Studios forslag om å lage en oppfølger, dette ifølge både spillets nå avhoppede regissør samt journalisten Jason Schreier. Men denne beslutningen har selvsagt skuffet mange fans.

Nå har en underskriftskampanje blitt startet for å protestere mot beslutningen, noe som er veldig vanlig, men som meget sjeldent resulterer i noe som helst. Noe som dog ikke er like vanlig er antallet underskrifter denne har fått. I skrivende stund har langt over 80.000 skrevet under i håp om å få Sony til å revurdere Days Gone 2.

Ønsker du en oppfølger, og har du skrevet under selv? Eller foretrekker du heller at Bend Studio lager noe helt annet i stedet?

Days Gone

Relaterte tekster

Days GoneScore

Days Gone

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bend Studio bringer ikke mye originalt til bordet, men er det nødvendig når de særegenhetene det har og klassiske mekanikker fungerer såpass godt?Loading next content