Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
State of Decay 2

Over en million har prøvd State of Decay 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

State of Decay 2 har nå vært til salgs for alle i fire dager, åtte om du kjøpte spesialutgaven, så utviklerne i Undead Labs har fått mulighet til å samle inn litt statistikk fra de første dagene. Dermed kan de fortelle at lanseringen av zombiesimulasjonen har fått en god start.

Studioet kan nemlig fortelle at over en million spillere har prøvd State of Decay 2 siden lansering. Her snakker de altså ikke om salg, men også folk som har brukt Xbox Game Pass-medlemskapet sitt til å teste det også. Vi som har tatt del i zombieapokalypsen har allerede drept 675 millioner udøde, kastet over 6 millioner kinaputter og fyrverkeri, spist over 6 millioner poser med mat, og lest over 2 millioner bøker. Om du figurene dine overlever i flere dager er visst det ganske imponerende også, for i gjennomsnitt overlever en figur i tre dager. Undead Labs kan uansett fortelle at det også er enkelte som har overlevd i over en måned. Er dette bare feiginger eller er det snakk om ferdigheter?

Uansett hva det er har de forhåpentligvis sluppet unna de utallige problemene har. Utviklerne sier at de er klare over de tekniske problemene, og sier at de får hjelp av Microsoft sine egne studioer til å fikse så mange av disse så raskt som mulig. Dermed er det lov å håpe at opplevelsen blir mye bedre i løpet av veldig kort tid.

Er du en av personene som har prøvd State of Decay 2? Hva synes du eventuelt?

HQ
State of Decay 2

Relaterte tekster

0
State of Decay 2Score

State of Decay 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik fant raskt ut at det ikke bare er zombier som vil kunne ødelegge for oss når apokalypsen kommer, men også en hel bråte med tekniske problemer.Loading next content