Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Madden NFL 25

Over én million solgte Madden NFL 25

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA meddeler at det bare har tatt noen dager å selge én million eksemplarer av Madden NFL 25. Siden lanseringen har dessuten spillet rukket å komme opp i seks millioner spilte timer, som gir en gjennomsnittlig spilletid på seks timer for hver person som har kjøpt spillet (om bare all matte kunne vært like enkelt). Ikke en dårlig måte å feire 25-årsjubileet til serien på!

- Dette er et stort år for våre fans ettersom vi lanserer Madden NFL 25 til to forskjellige hardware-generasjoner, og vi er fornøyd med disse tidlige resultatene for Xbox 360 og PS3. Vi er overbevist om at vi kan holde oss på dette salgsnivået mens vi beveger oss mot lanseringen av den neste konsollgenerasjonen denne høsten, med det mest innovative Madden NFL som er lansert til nå, skriver Andrew Wilson, som er visepresident i EA Sports, i forbindelse med lanseringen.

Det skal dog nevnes at der er enda et godt stykke opp til Fifa 13 (ordentlig fotball) som solgte 4,5 millioner eksemplarer de første fem dagene.

Next gen-versjonen av Madden NFL 25 slippes den 29. november.

Madden NFL 25
Madden NFL 25Madden NFL 25

Relaterte tekster

0
Over én million solgte Madden NFL 25

Over én million solgte Madden NFL 25

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

EA meddeler at det bare har tatt noen dager å selge én million eksemplarer av Madden NFL 25. Siden lanseringen har dessuten spillet rukket å komme opp i seks millioner...

2
Dropper Madden NFL 25 til Wii U

Dropper Madden NFL 25 til Wii U

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Her til lands er ikke Madden-serien den mest populære, men på den andre siden av Atlanterhavet snakker man heller om NFL-feber enn fotballfeber. Ok, de sier kanskje...Loading next content