Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Borderlands 2

Overfør Borderlands 2-filen din til PS Vita

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PS Vita-versjonen av Borderlands 2 er nå tilgjengelig for de som fortsatt har lyst til å samle loot på Pandora. Har du allerede gjort dette på Playstation 3 og ikke har så veldig lyst til å begynne på nytt, så kan det se ut til at det snart kommer en løsning for deg. Veldig snart. Ifølge en Twitter-melding fra Gearbox-sjefen Randy Pitchford vil det nemlig bli mulig å overføre lagringsfila fra Playstation 3 til PS Vita allerede i morgen (tirsdag).

PS Vita-versjonen ble utviklet av Iron Galaxy Studios og gitt ut av Sony, så det er forståelig at Pitchford ikke kan love noe helt bestemt. Men, han har altså fått høre at det er tirsdag som gjelder.

Borderlands 2

Relaterte tekster

1
Over ti millioner solgte Borderlands 2

Over ti millioner solgte Borderlands 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En talsperson for 2K Games har bekreftet at Borderlands 2 fortsetter å selge som varmt hvetebrød (eller bordvifter i den norske sommeren). Vi visste allerede at det er...Loading next content