Norsk
Gamereactor
nyheter
Agony

Overlevelsesskrekkspillet Agony har blitt utsatt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bare 8 dager unna lansering blir det ambisiøse skrekkspillet fra Madmind Studios, Agony, utsatt. Spillet skulle komme til PC, PS4 og Xbox One den 30. mars, men har nå blitt utsatt på ubestemt tid fordi det trenger mer finpolering.

Utsettelsen ble annonsert på spillets Kickstarter-side, og til tross for at det ikke er blitt satt noen ny dato, lover Madmind at det kunne dreier seg om den ekstra biten med finpussing.

"With Agony being released across PS4, PC and Xbox we are facing last steps including polishing to support every player- no matter which platform - with the best possible experience. We wish this could have been done faster but ask for your patience to ensure you get the experience you deserver[sic] when Agony is released."

Hadde du gledet deg til å lide deg gjennom Agony?

Agony

Relaterte tekster

0
AgonyScore

Agony

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Du synes kanskje det er en lidelse å vente på E3, men det er ingenting sammenlignet med den smerten Silje nettopp har vært igjennom.

0
Agony får ikke usensurert patch likevel

Agony får ikke usensurert patch likevel

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det er ingen hemmelighet at spillet til Madmind Studio, Agony, er bygget på kontroverser, det være seg brutal vold eller seksuelt ladet innhold, men utviklerne skulle...

0
Klokken 16 på GR Live - Agony

Klokken 16 på GR Live - Agony

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Agony er det nye skrekkspillet til gærningene i Madmind Studio, og vi kommer til å spille det i dagens utgave av GR Live. De modigste redaktørene våre, Dóri and Magnus,...Loading next content